'Hendry overbodig geworden bij Club Brugge, Schot kan afscheid nemen van club'

'Hendry overbodig geworden bij Club Brugge, Schot kan afscheid nemen van club'

10 augustus - 13:16
29

Club Brugge staat nog enkele drukken weken voor de boeg en hoopt nog enkele nieuwe pionnen te kunnen voorstellen. Het zal ook nog afscheid nemen van enkele spelers en daar kan ook Jack Hendry één van zijn.

Eerder viel in de Belgische media nog te lezen dat men bij Club Brugge geen afscheid ging nemen van Hendry, maar in het land van de Schotse verdediger spreekt men andere taal. Bij The Scottish Daily Express klinkt het dat men bij de landskampioen niet weigerachtig staat tegenover een vertrek.

Hendry kreeg dit seizoen nog één kans onder Carl Hoefkens, maar wist daarin niet helemaal te overtuigen en viel uit de selectie. Dat zou voor de verdediger ook het signaal geweest zijn dat hij na amper één seizoen alweer mag uitkijken naar een nieuwe club.

Burnley FC toonde eerder deze transferperiode al interesse in de verdediger, maar ook Real Valldolid wordt nu genoemd als mogelijke bestemming. Club Brugge betaalde afgelopen zomer nog 4,5 miljoen euro voor Hendry en hoopt een soortgelijk bedrag te kunnen vangen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie