'Club Brugge duwt door met recordbod voor Berge, Noor sluit transfer niet uit'

'Club Brugge duwt door met recordbod voor Berge, Noor sluit transfer niet uit'

10-08-2022 07:14 Laatste update: 07:17
72

Het is Club Brugge menens om Sander Berge deze zomer in huis te halen. De landskampioen wordt al even gelinkt aan de ex-speler van KRC Genk en wil ook bijzonder ver gaan om de middenvelder van Sheffield United in huis te halen.

Eerder raakte al bekend dat Club Brugge interesse toont in Berge en volgens Het Laatste Nieuws werd ook al een eerste bod uitgebracht. Meteen een record voor ons land. Zo ging het om een bedrag van maar liefst vijftien miljoen euro voor de middenvelder.

Club Brugge wil daarmee doorduwen voor Berge, die bij Sheffield United nog steeds een belangrijke basispion is. Zijn komst is dan ook verre van zeker. De Engelse club wil Berge niet zomaar laten vertrekken en in de Engelse media viel al te lezen dat het minstens een bedrag van rond de twintig miljoen euro verlangt.

Club Brugge zal het Belgische transferrecord dan ook bijna moeten verdubbelen om Berge in huis te kunnen halen. Dat staat momenteel op naam van Zinho Vanheusden, die Standard enkele jaren geleden nog 11,7 miljoen euro had gekost. De recordtransfer van Club Brugge is momenteel Kamal Sowah. Hij werd voor negen miljoen euro in huis gehaald.

België of Engeland
Sheffield United wil Berge niet zien vertrekken, maar de middenvelder zelf sluit een terugkeer naar België alvast niet uit. Hij is gecharmeerd door het project bij Club Brugge en hoopt ook in de Champions League te kunnen spelen. Alleen lijkt Club Brugge niet de topprioriteit te zijn van Berge.

De Noorse middenvelder hoopt nog steeds op een aanbieding van een mooie club uit de Premier League. Sheffield United schermt ook met de interesse van enkele clubs uit de tweede kolom in de Premier League, maar hun aanbiedingen zijn nog ontoereikend.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie