Witte rook: ‘Union SG en Mazzu vinden akkoord na overgang Anderlecht’

Witte rook: ‘Union SG en Mazzu vinden akkoord na overgang Anderlecht’

9 augustus - 20:11
8

Er is eindelijk witte rook. Het Laatste Nieuws meldt dat Union en Felice Mazzu een akkoord hebben gevonden na zijn transfer naar RSC Anderlecht.

Volgens Union SG verliep die overgang niet op de juiste manier, terwijl Anderlecht de wet van 1978 ontkende. “Felice Mazzu heeft zijn ontslag gegeven zoals elke normale werknemer, niet meer en niet minder”, klonk het toen.

Nu bevestigt de advocaat van Mazzu, Louis Derwa, dat alle partijen een akkoord hebben gevonden. “De directie van Union en Felice Mazzu, bijgestaan door zijn raadsman Louis Derwa, hebben elkaar kunnen ontmoeten om het geschil te bespreken dat hen na het vertrek van Felice Mazzu tegenover elkaar bracht.”

“In dezelfde geest die vorig seizoen tot hun succes leidde, zijn de partijen verheugd aan te kondigen dat zij een definitieve oplossing hebben gevonden die een einde maakt aan elk geschil tussen hen. Ze wensen elkaar het beste voor de toekomst”, klinkt het.

Eerder werd ook al bekendgemaakt dat Union SG het Lotto Park mag gebruiken in de volgende ronde van de Champions League. Eerst wacht de return in Glasgow uiteraard nog.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie