'Manchester United laat transferdossier liggen na protest van fans'

'Manchester United laat transferdossier liggen na protest van fans'

9 augustus - 14:29
28

Manchester United gaat geen werk maken van Marko Arnautovic, meldt The Athletic. De Oostenrijker had zijn zinnen zelf gezet op een stap naar Old Trafford, maar Erik ten Hag en de zijnen zien van een deal af.

United bracht afgelopen weekend een openingsbod van acht miljoen euro uit op Arnautovic. Dit bod werd door Bologna naar de prullenbak verwezen. Een tweede bod werd verwacht, maar tegen de verwachting in trekken The Mancunians zich terug. Intern is besloten niet langer werk te maken van de komst van de centrumspits.

The Athletic schrijft dat de achterban een rol heeft gespeeld in de terugtrekking. Sinds de interesse de media heeft bereikt, zou United tal van klachten van fans binnen hebben gekregen. Op het EK 2020 liet Arnautovic na een doelpunt een anti-Albanië vlag zien. Dit leverde hem destijds een wedstrijd schorsing op, maar United-fans hebben de club gevraagd te overwegen de Oostenrijker niet aan te trekken. De actie van Arnautovic zou volgens de achterban haaks staan op het zero tolerance beleid.

Ten Hag gaat de zoektocht naar een geschikte spits vervolgen. Eerder deze dinsdag maakte ESPN bekend dat United geïnteresseerd is in Cody Gakpo.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie