Club Brugge is geen club voor mij, het is mijn tweede familie

"Club Brugge is geen club voor mij, het is mijn tweede familie"

9 augustus - 14:29 Laatste update: 14:22
8

Philippe Clement ruilde Club Brugge vorig seizoen in voor AS Monaco. Onder zijn opvolger Alfred Schreuder werd Club nog kampioen, maar Clement zag weinig aanpassingen onder Schreuder. 

Clement heeft de titelstrijd nauwlettend gevolgd. "Club Brugge, dat is geen club voor mij, het is mijn tweede familie", aldus Clement bij Sport/Voetbalmagazine"Ik heb er negentien jaar doorgebracht. Het is normaal dat velen Union de titel gunden. Zelf had ik heel veel sympathie voor Union, Felice Mazzu en Karel Geraerts ken ik goed. Ik zou oprecht tevreden voor hen geweest zijn. Maar op het eind van de rit blijf ik de eerste supporter van Club Brugge."

Schreuder bouwde volgens Clement voort op zijn fundamenten. "Uiteindelijk denk ik niet dat hij zoveel zaken heeft veranderd. De grootste verandering die hij doorvoerde, is dat hij de vier wintertransfers inbracht. Het waren sleutelspelers op een sleutelpositie. Die misten we in de heenronde. Maar in het spel was er niet zo'n groot verschil. Voor mij ligt daar de grote kracht van Club Brugge: er is nooit een grote koerswijziging omdat de filosofie helder is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie