Geen Supercup tegen Real Madrid voor Kostic, transfer hangt in de lucht

Geen Supercup tegen Real Madrid voor Kostic, transfer hangt in de lucht

9 augustus - 12:13
0

De transfer van Filip Kostic naar Juventus is een kwestie van tijd. Eintracht Frankfurt maakt dinsdag bekend dat de Serviër niet bij de selectie zit voor het duel met Real Madrid (Supercup). De reden: een mogelijke transfer.

Zonder dat Eintracht Frankfurt de club noemt is duidelijk dat Kostic op weg is naar Juventus. De aanvallende middenvelder annex vleugelspeler moet door de club uit Turijn nog medisch worden gekeurd, maar met zowel Kostic als Eintracht Frankfurt ligt er een deal. 

"Filip gedroeg zich vorig seizoen voorbeeldig en speelde een grote rol bij het winnen van de UEFA Europa League", zegt Eintracht-directeur Markus Krösche. "We hebben altijd gezegd dat we hem niet in de weg zouden zitten als we een aanbod zouden doen dat goed was voor alle partijen en dat bereid waren om te praten."

"We zijn momenteel in vergevorderde gesprekken met een andere club en er komt een oplossing. We hebben een brede selectie en hebben veel vertrouwen in de jongens, die allemaal hun kans verdienen en enthousiast zijn over de uitdagingen die voor ons liggen. We hebben besloten om - ook op verzoek van de eventuele nieuwe club - de wedstrijd tegen Real Madrid zonder Filip te spelen."

De transfersom voor Kostic bedraagt achttien miljoen euro exclusief bonussen. Woensdag staat de Europese Supercup tegen Real Madrid op het programma. De match begint om 21 uur. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie