OFFICIEEL: KRC Genk stelt nieuwe Deense verdediger voor

OFFICIEEL: KRC Genk stelt nieuwe Deense verdediger voor

9 augustus - 10:12
20

De competitie is ondertussen al even begonnen maar de zomermercato blijft open. Clubs blijven puzzelen tot ze deze volmaakt achten. Ook KRC Genk is nog niet klaar, de club stelde dinsdag haar nieuwe verdediger voor. 

Via haar sociale mediakanalen liet Genk weten dat het een nieuwe verdediger heeft verwelkomd. Genk bereikte een akkoord met Silkeborg IF over Rasmus Carstensen. De Deense verdediger zal in het shirt van Genk spelen tot 2026. 

Carstensen is een Deens Talent van 21 jaar. De Deen speelt als rechter wingback en zou volgens Genk vooral opvallen door zijn duelkracht en offensieve kwaliteiten. Sinds zijn 18e verjaardag speelt hij al in de eerste ploeg van Silkeborg. De Deense ploeg speelt in de hoogste klasse van het Deense voetbal en hoopt zich dit jaar voor de Europa League te plaatsen. 

Carstens heeft ondertussen al 89 wedstrijden op de teller staan. Hij speelde eerder ook al in de jeugd van de nationale ploeg en was daar goed voor twee doelpunten en 24 assists. “Welkom Rasmus en veel succes”, klinkt het op de website van Genk. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie