Bologna gaat voor Arnautovic-transfer liggen: Het is geen geldkwestie

Bologna gaat voor Arnautovic-transfer liggen: "Het is geen geldkwestie"

9 augustus - 09:37
0

Bologna raakt Marko Arnautovic liever niet kwijt aan Manchester United. Marco Di Vaio, sportief directeur, gaat (vooralsnog) voor een vertrek liggen. Ook trainer Sinisa Mihajlovic denkt dat Arnautovic blijft.

Arnautovic, een oude bekende van Erik ten Hag, staat in de belangstelling van Manchester United. Bologna heeft al een bod afgewezen. "Het is geen geldkwestie", zegt Di Vaio tegen Mediaset. "Marko is van onschatbare waarde voor ons. Niet alleen door wat hij op het veld laat zien, maar ook daarbuiten. Hij kan nog beter worden dan vorig jaar."

"Er wordt veel gepraat over onze spelers en we herhalen dat we graag met hem door willen gaan. Hij staat centraal in ons project. Het feit dat een club als Manchester United geïnteresseerd is in onze speler maakt ons trots. Arnautovic is een winnaar, voor wie we allemaal grote inspanningen geleverd hebben om hem hier te krijgen. Wij willen hem niet verkopen, maar juist dat hij het team versterkt."

"Als hij weg zou gaan, zou dat een groot verlies zijn. Ik zou blij voor hem zijn, maar ik denk dat hij uiteindelijk zal blijven", vertelde Mihajlovic. "We hebben met elkaar gesproken. Als hij hier blijft, zal hij goed trainen en doen wat hij moet doen. We zullen het zien of hij weggaat, maar ik denk het niet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie