Ancelotti doet beroep op Courtois en Hazard in de strijd om Europese Supercup

Ancelotti doet beroep op Courtois en Hazard in de strijd om Europese Supercup

9 augustus - 09:29
1

De kwalificaties voor de Europese competities zijn volop aan de gang, maar woensdag wordt het Europese clubvoetbal pas écht op gang getrapt. Traditioneel gebeurt dat met de Europese Supercup, tussen de winnaar van de Champions League en die van de Europa League. Bij Real Madrid mogen Thibaut Courtois en Eden Hazard dromen van een nieuwe trofee.

Daags voor het prestigeduel met EL-laureaat Eintracht Frankfurt heeft Carlo Ancelotti zijn selectie afgerond. In totaal reizen 25 spelers mee af naar Berlijn, waar het Olympiastadion het decor vormt van de finale. Daarbij zitten ook Courtois en Hazard. Die laatste liet in de voorbereiding alvast een scherpe en gretige indruk na. Na drie seizoenen vol kommer en kwel moet de Rode Duivel eindelijk laten zien waarom Real zoveel geld voor hem op tafel legde.

Tegen Frankfurt krijgt Hazard misschien een eerste kans om zijn herstart bij De Koninklijke helemaal vorm te geven. Met Marco Asensio, Rodrygo en Vinicius is de concurrentie op de flanken dermate groot, dat Ancelotti hem in de voorbije oefenduels uittestte als nummer negen. In die hoedanigheid zou hij het vaak overbelaste lichaam van Karim Benzema kunnen vervangen wanneer die rust nodig heeft.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie