Manchester United gaat voor Arnautovic: Belachelijk, een absolute PR-ramp

Manchester United gaat voor Arnautovic: "Belachelijk, een absolute PR-ramp"

09-08-2022 08:31
2

De interesse van Manchester United in Marko Arnautovic is een 'PR-ramp', stelt men bij de BBC. Oud-voetballer Chris Sutton vindt het onbegrijpelijk dat de club is uitgekomen bij de aanvaller, tegenwoordig actief bij Bologna.

Manchester United is aan het bieden op Arnautovic, zoveel is duidelijk. Maar of de Oostenrijker de speler is die de club uit het slop moet trekken? "Dit is waanzin, dat je denkt aan het halen van Arnautovic. Ik dacht dat het een grap was, het is belachelijk", zegt Sutton bij de BBC. "In de ogen van de supporters is dit echt een verkeerde zet. Er zijn een miljoen andere spelers waar United mee in verband had moeten worden gebracht. Het is een absolute PR-ramp. Als Arnautovic naar Manchester United komt, zet dat Ten Hag onder zoveel druk."

"Arnautovic is een speler die je haalt nadat je je nummer één hebt vastgelegd", vult Micah Richards aan. "Hij is een goede speler, het zou nu alleen niet bekend moeten worden gemaakt. Hij zou door de achterdeur naar binnen moeten glippen, zodat men achteraf denkt: oh, hij voegt kracht toe in de breedte. Het is gewoon wanhoop, er lijkt geen plan te zijn. Maar spelers willen nu niet naar Manchester United."

"Stel dat ze probeerden Moisés Caicedo (Brighton & Hove Albion, red.) te halen, of een andere jonge speler, dan zouden fans zeggen: wie is dit? waarom gaan we niet voor de topspelers?"