Refereeing Department beschouwt actie van Skov Olsen als 'borderline'

Refereeing Department beschouwt actie van Skov Olsen als 'borderline'

8 augustus - 19:36
24

Vrijdag kwam Club Brugge thuis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Zulte Waregem. Andreas Skov Olsen pakte tijdens de match uit met een opmerkelijke actie, die de Deen geel opleverde. Een juiste beslissing volgens het Professional Refereeing Department.

Vlak voor de rust vond de bewuste fase van Skov Olsen plaats. Toen de bal naar de winger werd gepeeld, kwam Oleksandr Drambaev in beeld. De speler van Zulte Waregem raakte de bal en het leer ging over de zijlijn. 'Op hetzelfde moment wil de Club Brugge-speler de bal spelen, komt net te laat en raakt met de studs het been van de Zulte Waregem-speler op een roekeloze manier en met weinig intensiteit', klinkt het bij het Refereeing Department.

Skov Olsen vloog daarna op de bon. Hij kreeg geen rode kaart, maar een geel karton. De juiste beslissing klinkt het bij Frank De Bleeckere en co. 'Voor dit fysiek contact toont de scheidsrechter de gele kaart aan de Club Brugge-speler, omdat dit als "borderline" beschouwd wordt. Het Professional Refereeing Department gaat akkoord met de beslissing van de scheidsrechter.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie