VP 11: Balikwisha laat zijn talent zien, El Khannouss kan bevestigen

VP 11: Balikwisha laat zijn talent zien, El Khannouss kan bevestigen

8 augustus - 15:00 Laatste update: 21:00
6

Op Speeldag 3 greep Antwerp de macht in de Jupiler Pro League. Het is de enige club met het maximum van de punten, maar ook bij de concurrentie zaten ze niet stil. 

Doelman blijft staan
Net als vorige keer kiezen we in doel voor Marko Ilic. Hij had minder werk dan tegen Seraing, maar hield opnieuw een clean sheet. Er was op deze speeldag niet echt een andere speler die zich liet opmerken.

Patris mist zijn start niet
Bij Zulte Waregem zorgde Oleg Drambaiev voor een felbevochten puntje op Club Brugge. Voor KAA Gent liet Alessio Castro-Montes zich dan weer opmerken met zijn inzet en aanvallende impulsen.

Verder is er onze verdediging ook plaats voor Louis Patris, die wel geen punten kon pakken met OHL. KV Oostende kan rekenen op de onverzettelijkheid van huurling Osaze Urhoghide.

Amallah als penaltykoning
Voor het evenwicht op het middenveld kiezen we voor Frank Boya, die het middenveld domineerde in de 0-0 tegen KV Kortrijk. Bij KRC Genk speelde Bilal El Khannouss al schitterend tegen Standard, maar hij kon dat ook bevestigen tegen Eupen. Selim Amallah zit inmiddels ook al aan drie goals bij Standard, al zijn het wel allemaal strafschoppen.

Balikwisha kampioenenmaker?
Voorin kan Michel-Ange Balikwisha natuurlijk niet ontbreken. Hij knalde er twee in voor Antwerp en was een gesel voor de verdediging van OHL. Ook Francis Amuzu mag terugkijken op een mooie match bij Anderlecht. Met twee goals zette hij zijn club meteen op rozen tegen Seraing. 

Nog een man met twee goals vinden we bij KRC Genk. Joseph Paintsil had daar amper negen minuten voor nodig en zette Eupen zo mee opzij. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie