'Mertens legt medische proeven af in ziekenhuis in Istanboel, daarna deal rond'

'Mertens legt medische proeven af in ziekenhuis in Istanboel, daarna deal rond'

8 augustus - 12:48
0

Na jaren als halfgod in Napoli staat Dries Mertens op een zucht van Galatasaray. De Rode Duivel reisde afgelopen weekend af naar Istanboel om zijn overgang af te ronden. Laatste klip om te ronden: de medische proeven.

Uit beelden op sociale media blijkt dat Mertens momenteel in het Liv Hospital in hartje Istanboel verkeert, waar zijn medische testen op het programma staan. Ook Lucas Torreira, die net als onze landgenoot op het punt staat om bij Galatasaray aan de slag te gaan, is aanwezig. Als er geen problemen aan het licht komen, staat niets een officialisering van de overstap nog in de weg.

Mertens zou bij Galatasaray naar verluidt een bijzonder lucratief contract kunnen ondertekenen. Volgens lokale media verzekert de pocketaanvaller zich van een jaarsalaris van om en bij de 3,2 miljoen euro. Daar komt ook nog eens een vette tekenpremie bovenop. Toch primeert niet enkel het financiële voor Mertens. Naar verluidt heeft de Rode Duivel geopteerd voor een keuze met voldoende speelminuten om zijn stekje in de WK-selectie niet in gevaar te brengen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie