Club Brugge-fans moeten zich geen zorgen maken: 'Napoli doet PSG voorstel'

Club Brugge-fans moeten zich geen zorgen maken: 'Napoli doet PSG voorstel'

08-08-2022 11:00
5

Club Brugge kwam dit seizoen niet geweldig uit de startblokken. Toch was er bij Blauw-Zwart één uitblinker, Simon Mignolet. De naam van de doelman werd deze zomer al gelinkt aan Napoli, maar de Italianen lijken nu vol voor Keylor Navas te gaan.

Vorig seizoen was David Ospina de vaste doelman van Napoli, maar de 33-jarige sluitpost komt vanaf nu uit voor Al-Nassr FC. Napoli heeft in de kern nog onder meer Alex Meret en Hubert Idasiak, maar de Italiaanse club wil er toch nog een doelman bij. Mignolet werd hierdoor in verband gebracht met Napoli, maar een nieuw buitenlands avontuur voor Big Si lijkt niet voor morgen.

Napoli wil immers Navas in huis halen. De Italianen proberen PSG te overtuigen om de 35-jarige doelman één seizoen te verhuren. Ze zouden bereid zijn om vijftig procent van het loon van Navas over te nemen. De Costa Ricaan heeft bij PSG nog een contract tot medio 2024. Nadat Navas de concurrentiestrijd bij Real Madrid aan Thibaut Courtois verloor, trok hij in 2019 naar Parijs. Bij PSG lijkt dit seizoen Gianluigi Donnarumma de vaste nummer één te worden.