'Het is alweer dertig minuten geleden dat ik gescoord heb, dus ik moet doorgaan'

'Het is alweer dertig minuten geleden dat ik gescoord heb, dus ik moet doorgaan'

7 augustus - 23:12
3

Erling Haaland heeft zijn start in de Premier League niet gemist. Zondag trof hij namens Manchester City twee keer raak in de met 0-2 gewonnen match tegen West Ham United. Haaland scoorde één keer via een strafschop en één keer op aangeven van Kevin De Bruyne. 

"Hier winnen met 0-2 is echt een goede start", vertelt Haaland aan Sky Sports na afloop van de wedstrijd. "Ik ben blij dat ik wat minuten heb gemaakt en gelijk heb gescoord. Het is nog vroeg in het seizoen, maar we moeten doorgaan. We zagen al tegen Bayern dat de potentie er bij ons wel in zit. Tegen Liverpool zag je dat wat minder, maar ik ben blij dat we vandaag hebben gewonnen. Het hadden alleen wel meer doelpunten mogen zijn." 

"Je ziet gelijk de connectie tussen ons als spelers. Daar trainen we heel hard voor", vertelt de Noor over het aanpassen aan zijn nieuwe club. Zijn vader Alf-Inge Haaland speelde ook lange tijd voor Manchester City. De jonge Haaland was blij dat zijn familie er zondag was om hem te supporten. "Ik ben blij dat hij mijn doelpunten heeft kunnen zien. Het is een heel belangrijk moment voor mij om hier mijn debuut te kunnen maken. Maar we blijven doorgaan. Het is nu al dertig minuten geleden dat ik gescoord heb dus ik wil er zo snel mogelijk meer maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie