Keane en Scholes hekelen United-duo: Ze zijn gewoon niet goed genoeg

Keane en Scholes hekelen United-duo: "Ze zijn gewoon niet goed genoeg"

7 augustus - 21:01 Laatste update: 21:05
5

Paul Scholes en Roy Keane hebben behoorlijk uitgehaald naar Manchester United-spelers Fred en Scott McTominay. De twee vormden zondag het middenveld van The Mancunians, die met 1-2 onderuit gingen tegen Brighton & Hove Albion.

Scholes, die als middenvelder liefst 708 duels speelde voor United, zag het duel met lede ogen aan. ''Fred geeft de bal de hele tijd weg. McTominay rent maar wat rond met de bal en geeft hem dan ook aan een tegenstander. Pass hem gewoon naar je beste spelers, het is niet zo moeilijk. Het was schandalig vandaag", aldus Scholes in gesprek met Premier League Productions. 

Keane, die naast zijn cultstatus bij United bekend staat om zijn steenharde kritiek, deed bij Sky Sports ook een duit in het zakje. "De voetbalintelligentie die die twee hebben, en vooral bij Fred, is gewoon niet hoog genoeg. Ze zijn niet goed genoeg voor deze club. United gaat nooit de aansluiting met de top vinden zolang zij op het veld staan."

Als het aan Scholes ligt start Erik ten Hag volgende week zaterdag tegen Brentford met maximaal één van de twee. "Ten Hag zal of Fred of McTominay moeten slachtofferen. Al denk dat het beter is als je ze allebei niet meer opstelt."  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie