'Als Gent een club met een groot hart is, dan geef je Tissoudali een contract'

'Als Gent een club met een groot hart is, dan geef je Tissoudali een contract'

7 augustus - 18:16
13

Na de blessure van Tarik Tissoudali is het verre van duidelijk waar de toekomst van de Marokkaan ligt. De aanvaller aasde eigenlijk op een transfer, maar moet nu zelfs vrezen aan het einde van het seizoen zonder club te zitten. Tenzij KAA Gent inspringt.

Bij Gent wilde men deze zomer graag langer door met Tissoudali, alleen hoopte die op flink wat meer loon bij de Buffalo's. De club kon hem dat echter niet aanbieden en een transfer leek in de maak. Door de blessure van de Marokkaan komt die transfer er echter niet en of Gent ook bereid is om hem toch een nieuw contract aan te bieden is nog maar de vraag.

Broer Mo Tissoudali hoopt alvast dat Gent in de toekomst toch rond de tafel zal zitten met Tissoudali. "Als je een club met een groot hart bent, dan probeer je Tarik toch dat nieuw contract te geven. Dat is mijn mening", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

En volgens Mo zou broer Tissoudali dat nieuwe contract ook gewoon verdienen. "Hij is een belangrijke speler voor de ploeg. Tarik heeft zich nooit vervelend opgesteld en was altijd positief. Hij gaat nu door een moeilijke periode. Het zou mooi zijn als AA Gent uit respect en waardering toch zou verlengen. Dat zou een teken van liefde zijn", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie