Tavolieri: ‘KRC Genk ontvangt nieuw miljoenenbod op Bongonda’

Tavolieri: ‘KRC Genk ontvangt nieuw miljoenenbod op Bongonda’

07-08-2022 21:32 Laatste update: 07-08-2022 21:32
24

Het is niet de vraag of Theo Bongonda vertrekt bij KRC Genk, maar wel wanneer. De flankaanvaller gaf aan uit te kijken naar een nieuwe uitdaging en ook Genk zoekt naar een oplossing voor de Congolees. Al wil Genk hem niet zomaar laten gaan.

Lange tijd leek Bongonda op weg naar de Verenigde Arabische Emiraten, maar inmiddels is het daar stil rond geworden. Die deal lijkt nu verre van zeker, waardoor andere clubs hun kansen schoon zagen om een poging te wagen. Cadiz is er daar één van.

De Spaans club had het vizier ook gericht op Bongonda en deed al een eerste bod. Dat werd echter al snel van tafel geveegd door Genk. 'Onvoldoende', meldt Het Belang van Limburg over die aanbieding. Of Cadiz ook een nieuwe poging gaat wagen, is nog niet bekend.

Wel staat vast dat Bongonda deze zomer zal vertrekken bij de Limburgers. Zelfs na de blessure van Luca Oyen krijgt de Congolese international geen speelminuten van coach Wouter Vrancken.

Update: Volgens journalist Sacha Tavolieri heeft Cadiz een nieuw bod van drie miljoen euro op tafel gelegd voor The Bongonda. Er zou een vierjarig contract in Spanje klaarliggen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie