'Ik begrijp dat Ajax Lang heeft laten gaan, op het veld is hij onuitstaanbaar'

'Ik begrijp dat Ajax Lang heeft laten gaan, op het veld is hij onuitstaanbaar'

07-08-2022 10:00 Laatste update: 10:02
42

Noa Lang aast op een vertrek bij Club Brugge en gaf deze zomer in een interview nog aan dat hij hoopte op een transfer naar een topclub. Zover is het voorlopig nog niet gekomen en volgens analist Alexandre Teklak is daar een goede reden voor.

Dat er maar weinig ploegen echt concreet zijn voor Lang heeft volgens Teklak alles te maken met de attitude van de Nederlander. "Het is een geweldige jongen, ik zou graag zijn ploegmaat zijn. Maar op het veld is hij onuitstaanbaar", geeft hij aan La Dernière Heure.

En helemaal overtuigd van de kwaliteiten van Lang is Teklak ook nog niet. "Er zitten ook teveel hoogtes en laagtes in zijn spel: ik snap dat Ajax hem liet gaan. Ik zeg niet dat er geen aanbiedingen zullen zijn, maar zijn attitude riskeert een aantal kandidaten af te schrikken. Zijn mentaliteit maakt een transfer ingewikkeld", aldus de analist.

Inmiddels lijken er wel enkele ploegen concreet geworden te zijn voor Lang, die eerder deze week aangaf niet te willen starten in het duel van Club Brugge tegen Zulte Waregem. Hij viel echter wel in, maar kon het gelijkspel tegen Essevee niet voorkomen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie