Sterkhouder Skov Olsen laat zich uit over een vertrek bij Club Brugge

Sterkhouder Skov Olsen laat zich uit over een vertrek bij Club Brugge

6 augustus - 22:00
31

Met Andreas Skov Olsen heeft Club Brugge een nieuwe smaakmaker in de rangen die in de toekomst ook flink wat euro's zal moeten opleveren. De Deen wordt nu al genoemd bij grotere clubs, maar een transfer komt er absoluut nog niet aan.

Na zijn sterke prestaties de laatste maanden hebben heel wat ploegen Skov Olsen inmiddels al op het lijstje staan. Club Brugge moet echter niet vrezen voor een vertrek. De flankaanvaller heeft het namelijk stevig naar zijn zin bij de Bruggelingen.

"Er mag nog zoveel interesse zijn, ik ben zelf niet geïnteresseerd", zegt Skov Olsen in een gesprek met Het Nieuwsblad. "Ik wil hier blijven, dus wil ik niet weten of andere clubs mij willen. Ik ben hier graag. Echt waar, mijn plan is om te blijven", is hij duidelijk over de mogelijke interesse.

Skov Olsen werd afgelopen winter door Club Brugge overgenomen voor zo'n zeven miljoen euro, maar na zijn sterke prestaties bij de landskampioen is zijn marktwaarde inmiddels al verdubbeld. Skov Olsen, die nog een contract tot medio 2026 heeft bij Blauw-Zwart, zal echter nog flink wat meer moeten opleveren bij een vertrek.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie