STVV verliest opnieuw niet, maar schiet weinig op met derde gelijkspel

STVV verliest opnieuw niet, maar schiet weinig op met derde gelijkspel

6 augustus - 20:03
0

KV Kortrijk en STVV zijn er niet in geslaagd om een winnaar te vinden in het onderlinge duel. Beide ploegen kwamen niet tot scoren toe, waardoor het een doelpuntenloos gelijkspel bleef: 0-0.

KV Kortrijk en STVV konden niet meteen voor een boeiende eerste helft zorgen, waarin er eigenlijk amper wat te noteren viel. STVV, met basisdebutant Gianni Bruno, eiste de bal wel op al zorgde dat amper voor gevaar.

Bruno kon een voorzet van Hashioka over doel kopen, terwijl ook Hayashi gevaarlijk was voor de Kanaries. Aan de overzijde probeerde KVK het via de omschakeling, al leverde dat amper iets op. Guèye en Mbayo kwamen wel tot enkele kleine kansjes, maar een doelpunt viel er niet.

In de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld, met STVV dat de bal opeiste. Het was echter moeilijk om een gaatje te vinden door de rode muur van de Kortrijkzanen, die geen zin hadden in een tegendoelpunt.

Uiteindelijk viel er dan toch bijna een doelpunt voor KV Kortrijk, met Karel D'Haene die van dichtbij de kans had op de openingstreffer. Al Dakhil kon er echter nog net een stokje voor steken. Voor STVV had Frank Boya dan weer een doelpunt aan de voet, maar zijn poging trof de paal. Geen doelpunt en een 0-0 gelijkspel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie