Nog geen transferitis bij Anderlecht, Gomez én Amuzu present tegen Seraing

Nog geen transferitis bij Anderlecht, Gomez én Amuzu present tegen Seraing

06-08-2022 18:14
14

Bij RSC Anderlecht hebben Francis Amuzu en Sergio Gomez zich in de kijker gespeeld van buitenlandse clubs. De twee spelers zijn voorlopig nog niet weg. Amuzu en Gomez kunnen zondag bij Anderlecht in actie komen tegen Seraing.

Het Engelse Manchester City toont interesse in Gomez. Terwijl het Franse Nice aan Amuzu denkt. De twee buitenlandse clubs konden Anderlecht evenwel nog niet overtuigen om de linkerflankspelers te laten gaan. Mazzu heeft nu het duo opgenomen in zijn kern voor de match tegen Seraing.

Amir Murillo, die deze week wel in Europa in actie kwam, mag niet tegen Seraing spelen. De rechterflankspeler moet wederom geschorst toekijken in de Jupiler Pro League na zijn rode kaart tegen Club Brugge.

Opvallend: Anouar Ait El Hadj haalde de selectie niet. Ook Bart Verbruggen zit niet in de kern. De Nederlander moet in actie komen bij RSCA Futures. 

Anderlecht won op de openingsspeeldag met 2-0 van KV Oostende. Daarna ging het met 1-0 de boot in tegen Cercle Brugge. Seraing verloor op de eerste speeldagen van Zulte Waregem (2-0) en KV Kortrijk (0-1).