Vanhaezebrouck doet boekje open over Nielsen en transfers: “We zoeken nog”

Vanhaezebrouck doet boekje open over Nielsen en transfers: “We zoeken nog”

5 augustus - 18:15
15

KAA Gent greep naast Casper Nielsen die naar landskampioen Club Brugge trok. Coach Hein Vanhaezebrouck liet zich tegenover Het Nieuwsblad uit over de transferplannen van de Buffalo’s.

Vanhaezebrouck hoopt dat er vervanging wordt gehaald voor de geblesseerde Tarik Tissoudali. “Tarik is absoluut iemand met kwaliteiten en het wordt een flinke opdracht om hem te vervangen. Zeker niet als je gebonden bent aan financiële beperkingen, dan is dat dubbel zo moeilijk.”

HVH zal echter ook kansen geven aan de jeugd. “Iedereen zoekt zulke spelers. We zoeken nog iets offensief want we zitten daar iets te scherp. We rekenen ook wel op onze jonge gasten: Fofana en Salah doen het op training heel goed. Zolang we niet iemand extra vonden, zullen zij zeker meer minuten maken.”

De oefenmeester liet zich ook even uit over de mislukte transfer van Nielsen. “Daar zeg ik niets over. Het is geweten dat we een poging deden en dat had kunnen lukken, als we heel snel hadden gedaan wat we moesten doen maar het sleepte iets te lang aan.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie