Dessers weg bij KRC Genk? Heeft geen zin om hem te overtuigen

Dessers weg bij KRC Genk? "Heeft geen zin om hem te overtuigen"

5 augustus - 15:00
7

Gaat Cyriel Dessers nog vertrekken bij KRC Genk? Die kans bestaat, maar coach Wouter Vrancken merkt naar eigen zeggen niets van de transferperikelen. 

"Cyriel behoort tot de wedstrijdkern", geeft Vrancken aan bij Het Laatste Nieuws. "Op training merk je niks van de transfergeruchten rond zijn persoon. Daar blijft hij bereidheid tonen. Hij is ook zeer betrokken bij de ontwikkeling van de ploeg. Net als Jhon Lucumi trouwens."

Vooral Cremonese uit de Serie A heeft verregaande interesse. "Het heeft geen zin om iemand te overtuigen om te blijven. Om iemand absoluut te houden, moet je praatjes gaan aansmeren en beloftes gaan maken, daar houd ik niet van. Cyriel en ik hebben een paar keer gepraat. Iedereen maakt zijn eigen keuzes. En als de keuze in dit geval niet op ons valt, moeten we zorgen dat we klaar zijn om andere dingen te doen."

Dessers werd vorig seizoen nog verhuurd aan Feyenoord, dat de aankoopoptie niet lichtte. Vorige week werd hij ook nog gespot met Jess Thorup, de coach van FC Kopenhagen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie