Sport: 'Meunier is het eerste alternatief nu Azpilicueta niet naar Barça afzakt'

Sport: 'Meunier is het eerste alternatief nu Azpilicueta niet naar Barça afzakt'

5 augustus - 11:45
13

FC Barcelona maakt van deze transferperiode gebruik om zich weer te wapenen voor een mooiere toekomst. Met onder meer Jules Koundé, Robert Lewandowski en Raphinha zakten er al enkele ronkende namen af naar Camp Nou en daar zou zomaar een Rode Duivel kunnen bijkomen. Thomas Meunier staat immers bovenaan het wensenlijstje.

In eerste instantie stond Meunier op positie twee als toekomstige rechtsachter, aangezien César Azpilicueta eigenlijk het gedroomde doelwit was voor Barça. Na lang en intensief onderhandelen met Chelsea FC is er echter geen akkoord uit de bus gekomen. Naar verluidt is de stekker inmiddels helemaal uit de gesprekken getrokken, waardoor de Catalaanse grootmacht nu moet doorschakelen. Zo komt Meunier in het vizier.

Volgens Sport is de Rode Duivel nu de hoofdkandidaat om de rechtsachterpositie van Barça te gaan bekleden. De belangrijkste vraag die nu beantwoord moet worden, is welk bedrag Borussia Dortmund verlangt voor onze landgenoot. Bij Barça is men niet geneigd om de portefeuille al te ver open te trekken, maar aangezien Meunier toch al 31 jaar is, zou zijn prijskaartje moeten meevallen. In Dortmund heeft hij nog een contract voor twee jaar lopen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie