Ekkelenkamp laat Club Brugge staan voor Antwerp: Maar het is geen geldkwestie

Ekkelenkamp laat Club Brugge staan voor Antwerp: "Maar het is geen geldkwestie"

05-08-2022 11:29 Laatste update: 11:47
46

Niet Club Brugge, maar Royal Antwerp FC heeft Jurgen Ekkelenkamp kunnen overtuigen om naar België te komen. Hoewel de regerende landskampioen een persoonlijk akkoord leek gevonden te hebben met de Nederlander, besloot die last minute alsnog voor de Bosuil te kiezen. Zijn makelaar legt uit waar die plotse twist vandaan komt.

In eerste instantie nam Club Brugge de leidende positie in de strijd om de handtekening van Ekkelenkamp in. "Er lag een akkoord tussen Hertha BSC en Club Brugge. Maar op zijn gevoel heeft Jurgen toch voor Antwerp gekozen, dat er vervolgens ook uitkwam met Hertha BSC", doet Mo Sinouh, zijn zaakwaarnemer, het relaas bij De Telegraaf.

Naar zijn zeggen heeft Ekkelenkamp lang en hard nagedacht over de volgende stap in zijn loopbaan. De aanwezige Nederlandse enclave in Deurne-Noord gaf daarbij de doorslag. "Het is na een nacht slapen een keuze op gevoel geweest door het verhaal van Marc Overmars en Mark van Bommel. Het is geen geldkwestie", verzekert Sinouh nog. Naar verluidt heeft Antwerp 4,5 miljoen euro moeten ophoesten om Ekkelenkamp los te weken uit Berlijn. Over zijn salaris is (nog) niets bekend.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie