UPDATE: Onana legt succesvol medische testen af en tekent in Engeland

UPDATE: Onana legt succesvol medische testen af en tekent in Engeland

5 augustus - 10:31 Laatste update: 5 augustus - 10:31
7

West Ham United dreigt achter te blijven met een kater. Het ziet er namelijk naar uit dat Amadou Onana niet voor Londen, maar voor Liverpool als bestemming kiest. Everton FC zou de eenmalige Rode Duivel wegsnoepen onder de neus van The Hammers.

Volgens L'Equipe heeft het er alle schijn van dat Onana binnenkort voorgesteld wordt bij Everton. The Toffees vonden vorige dinsdag al een overeenkomst met Lille OSC over een transfersom, maar op dat moment kwam er geen deal uit de bus met de entourage van Onana. Toen West Ham ook aan de vraagprijs van 40 miljoen euro voldeed, leek die club het pleit in haar voordeel beslecht te hebben.

Een telefoontje van Frank Lampard zou echter wonderen gedaan kunnen hebben. De voorbije 24 uur is het muntje immers toch weer de kant van Everton op gevallen. Naar verluidt heeft die club 36 miljoen euro over voor Onana, plus vier miljoen aan bonussen. Bovendien zou Lille nog twintig procent krijgen op de doorverkoopsom, mocht de controlerende middenvelder Goodison Park ooit verlaten. 

Update: Volgens Sacha Tavolieri heeft Onana succesvol zijn medische testen afgelegd bij Everton. Ondertussen zou hij al een contract voor vijf seizoenen getekend bij The Toffees. Het is nu wachten op Lille. De Franse club moet nog wat papieren in orde maken om de transfer af te ronden. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie