Belangstelling voor Ronaldo uit onverwachte hoek: 'We hebben grote dromen'

Belangstelling voor Ronaldo uit onverwachte hoek: 'We hebben grote dromen'

05-08-2022 07:50
1

Cristiano Ronaldo kan zijn carrière voortzetten bij het Braziliaanse Corinthians, mocht hij dat willen. Duilio Monteiro Alves, president van de club, flirt openlijk met de Portugese superster.

Corinthians, dat onder meer voormalig Chelsea- en Arsenal-aanvaller Willian en ex-FC Barcelona-middenvelder Paulinho in de gelederen heeft, zet de deur voor Ronaldo open. "We hebben grote dromen", zegt Alves bij het YouTube-programma Ulisses Cast. Het is geen geheim dat Ronaldo bij Manchester United aast op een vertrek, omdat hij Champions League-voetbal wil spelen. Hoewel Corinthians niet aan die wens kan voldoen, hoopt de club op een stunt.

"In het voetbal is alles mogelijk. Het is mijn plicht om mijn best te doen voor Corinthians", vervolgt Alves. "Of het mogelijk is, moet blijken. We hebben nog geen poging gedaan, maar we houden de situatie in de gaten. Stel je voor dat hij (Ronaldo, red.) in Brazilië wil spelen..."

Ronaldo miste de oefenwedstrijden van United in Thailand en Australië. Tegen Rayo Vallecano kwam hij 45 minuten in actie. Direct na dat duel raakte de Portugees in opspraak, aangezien hij voor het laatste fluitsignaal al huiswaarts was gekeerd.