‘Na Galarza komt ook Carstensen in België aan om transfer Genk af te ronden’

‘Na Galarza komt ook Carstensen in België aan om transfer Genk af te ronden’

4 augustus - 22:00 Laatste update: 4 augustus - 22:00
25

Bij KRC Genk is men nog lang niet klaar op de transfermarkt en wil het zich nog versterken. Het haalde met Nicolas Castro al een Argentijn in huis en wil met Matias Galarza nog een landgenoot in huis halen.

De Argentijnse journalist César Luis Merlo, die eerder al de info over Castro naar buiten bracht, weet dat Genk het vizier heeft gericht op Galarza. De twintigjarige middenvelder komt in eigen land uit voor Argentinos Juniors, maar kan nu de stap richting Europa zetten.

Naar verluidt heeft Genk ook al een akkoord bereikt met de Argentijnse club en is het maar een kwestie van tijd vooraleer de middenvelder tekent bij Genk. Bij de Limburgers zal hij de concurrentie op het middenveld moeten verscherpen.

Galarza brak dit seizoen helemaal door bij Argentinos Juniors, waar hij 25 keer voor uitkwam. Daarin was hij goed voor één doelpunt en één assist.

Update 8/8: Intussen is Galarza geland op Belgische bodem, zag Het Nieuwsblad. Via Zaventem gaat het naar Genk, waar nog medische proeven op het programma staan. Als daar het licht op groen gezet wordt, hebben de Limburgers hun nieuwste aanwinst beet. Galarza, een man van 'zes miljoen euro', moet voor extra concurrentie zorgen op de Genkse middenstrook.

Update: Na Matias Galarza is ook Rasmus Carstensen in Begië aangekomen, dat meldt Het Belang van Limburg. De Deens rechtsback staat op het punt voor zo’n drie miljoen euro over te komen van Silkeborg. Galarza komt over van Argentinos Junior en moet zes miljoen euro kosten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie