Makelaars De Ketelaere: “Milan was er na het eerste gesprek al klaar mee”

Makelaars De Ketelaere: “Milan was er na het eerste gesprek al klaar mee”

4 augustus - 17:42 Laatste update: 17:32
6

De makelaars van Charles De Ketelaere hebben er enkele weken slapeloze nachten op zitten. Uiteindelijk zijn ze in hun opzet geslaagd: De Ketelaere bij AC Milan.

In Het Laatste Nieuws deden Tom De Mul en Yama Sharifi hun verhaal. Zij zaten in een erg moeilijke situatie aangezien De Ketelaere zelf naar Italië wilde, maar Club Brugge meer geld kon vangen in Engeland. “Milan was er na het eerste gesprek in Brugge klaar mee. Ze hadden hun eigen grens. En niet die die een Premier Leagueclub had gelegd. Maar ze hebben toch iets meer moeten betalen dan ze hadden voorzien.”

De makelaars speelden uiteindelijk een heuse bemiddelaarsrol tussen de twee clubs: “Toen zijn we beiden naar Lugano gevlogen. We hadden twee clubs die niet meer met mekaar wilden spreken. En wij zaten daar midden tussen”, vertelt Sharifi. 

Uiteindelijk kwam het toch tot een akkoord, met voor ieder wat wils. “Ik denk nooit dat de clubs er zonder ons uit waren gekomen. Dan zat Charles nog in Brugge. Of in Leeds. Ik ken de discussie ook over het nut van makelaars in het voetbal. Als je transparant en eerlijk bent met de speler, zie ik niet in wat het probleem is. Als een speler supergoed verdient en jij ook, dan maken die daar geen spel van.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie