Hoefkens spreekt duidelijke ambities uit: Iedereen weet dat we dat ambiëren

Hoefkens spreekt duidelijke ambities uit: "Iedereen weet dat we dat ambiëren"

04-08-2022 13:35 Laatste update: 13:38
3

In zijn debuutseizoen als T1 staat Carl Hoefkens aan het roer bij Club Brugge. Voor de camera van Eleven Sports sprak hij over zijn band met Club Brugge en de ambities die hij met Blauw-Zwart heeft.

Toen Hoefkens gevraagd werd hoe hij zijn band zou omschrijven met Club Brugge, zei Hoefkens dat hij een goede band heeft met Club Brugge. "Ik ben hier in totaal al 10 jaar, dan ken je de club wel. Ik heb er wel heel veel meegemaakt, goede momenten en minder goede momenten", zo zei de Blauw-Zwarte hoofdcoach.

Over de ambities van Club Brugge was Hoefkens erg duidelijk. "Ik denk dat iedereen weet dat wij absoluut de titel ambiëren, iedereen weet dat wij een goed figuur willen slaan in Europa en iedereen weet dat wij opnieuw zullen proberen de beker te winnen", aldus Hoefkens.

Club Brugge starte het nieuwe seizoen onder Hoefkens met een drie op zes na een 3-2-overwinning thuis tegen KRC Genk en een 2-1-nederlaag bij Eupen. Hoefkens en de zijnen openen de derde speeldag op vrijdag in eigen huis tegen SV Zulte Waregem.