OFFICIEEL: Dender haalt ex-speler van Union, KV Oostende en Roeselare binnen

OFFICIEEL: Dender haalt ex-speler van Union, KV Oostende en Roeselare binnen

04-08-2022 12:00 Laatste update: 12:04
0

Voor menig voetbalfanaat doet de naam Nicolas Rasjel geen belletje rinkelen, maar KVO-, Roeselare- en vooral Union-fans kennen de Sloveense Fransman wel. Na twee jaar in Azerbeidzjan keert Rasjel nu terug naar België. De vleugelspeler gaat aan de slag in 1B bij FCV Dender EH waar hij voor twee seizoenen tekent.

Rasjel is een jeugdproduct van PSG, waar hij tot 2013 speelde. Na een omzwerving in Slovenië belandde Rasjel in 2014 in het Dudenpark waar hij met Union Saint-Gilloise in derde klasse aantrad. In 64 wedstrijden voor stamnummer 10 kwam Rasjel tot 31 doelpunten. Dat leverde hem een transfer op naar KV Oostende, maar aan de kust kon hij nooit potten breken.

Na een korte uitleenbeurt aan KSV Roeselare zocht Rasjel andere oorden op. Hij trok naar Azerbeidzjan waar hij voor Qabala en Sebail speelde. Nu strijkt Rasjel opnieuw naar op de Belgische velden in de Challenger Pro League. De komende 2 seizoenen komt de oud-Unionist dus uit voor Dender, waarmee hij het nieuwe 1B-seizoen volgende week vrijdag opent thuis tegen Lommel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie