Schorsing voor Albanese blijft behouden: beroep van Oostende haalt niets uit

Schorsing voor Albanese blijft behouden: beroep van Oostende haalt niets uit

04-08-2022 11:12
0

KV Oostende zal Alessandro Albanese wel degelijk moeten missen tijdens de komende twee speeldagen. De kustploeg was in beroep gegaan tegen het oorspronkelijke schorsingsvoorstel van het Bondsparket, maar dat heeft geen zoden aan de dijk gebracht.

KVO maakt dat nieuws zelf bekend via haar officiële kanalen. Eerder deze week kreeg het van het Bondsparket te horen dat er een voorstel van drie speeldagen schorsing op tafel lag voor Albanese, waarvan twee effectief. Die straf werd bepaald nadat de vleugelaanvaller in het duel met KV Mechelen te driest doorging op het onderbeen van Nikola Storm. Na een VAR-tussenkomst werd hij toen bestraft met een rode kaart.

In Oostende ging men echter niet akkoord met dat voorstel, dat volgens de club te zwaar was. Er volgde een beroepsprocedure, maar daar is geen gunstig effect uitgekomen. Albanese blijft dezelfde straf behouden. Dat betekent dat hij de komende twee duels, respectievelijk op bezoek bij Sporting Charleroi en thuis tegen KAA Gent, vanuit de tribunes zal moeten volgen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie