Tielemans heeft Premier-League-ervaring, het soort speler dat Arsenal zoekt

"Tielemans heeft Premier-League-ervaring, het soort speler dat Arsenal zoekt"

4 augustus - 10:46 Laatste update: 10:44
8

Wordt het Arsenal FC of niet? De vraagtekens achter het toekomstplaatje van Youri Tielemans geraken tot op heden maar niet weggeveegd. De Rode Duivel wordt nu al weken in verband gebracht met een overstap naar The Gunners, maar van een officiële aanbieding is naar verluidt nog steeds geen sprake. Dat zorgt voor frustratie bij Nigel Winterburn.

De Engelsman is een ware legende bij Arsenal, waar hij tussen 1987 en 2000 aan de bak was en onder meer drie titels veroverde. Winterburn zou de komst van Tielemans alvast erg genegen zijn. "Het is een lastige, maar ik denk echt dat we nog iemand nodig hebben op het middenveld. Tielemans zou ideaal zijn", klinkt het bij The Sun.

Winterburn legt ook uit waarom uitgerekend Tielemans de juiste man op de juiste plaats zou zijn. "Hij heeft Premier-League-ervaring, dat is het soort speler waar Arsenal naar zoekt. Het moet iemand zijn met de energie om voor Arsenal te spelen, want ik denk dat ze met hoge druk gaan uitpakken, zeker in het begin van wedstrijden. Iemand als Tielemans past daarbij, al is het moeilijk om te voorspellen wat Arteta (de trainer, nvdr.) en Edu (de sportief directeur, nvdr.) zullen doen", weet de voormalige linksachter.

Hoewel hij het graag ziet gebeuren, is Winterburn lang niet zo zeker meer dat de transfer van Tielemans ook echt rond geraakt. "Het duurt nu al zo lang ... Ik ben niet zeker dat het nog zal gebeuren. Als ze iemand anders tekenen, hoop ik gewoon dat hij meteen klaar is om in de ploeg te geraken", besluit Winterburn. Volgens de laatste geruchten zou Arsenal het einde van de transferperiode afwachten om Leicester City te contacteren over Tielemans.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie