Makelaars verdedigen aanpak van De Ketelaere bij Club: Hoe zou je zelf zijn?

Makelaars verdedigen aanpak van De Ketelaere bij Club: "Hoe zou je zelf zijn?"

04-08-2022 10:00
11

Charles De Ketelaere heeft zijn gedroomde overstap naar AC Milan helemaal beet. Zijn opmars bij Club Brugge leest als een jongensroman, al kwam er in de huidige voorbereiding op het nieuwe seizoen wel heel wat stress bij kijken, toen de onderhandelingen maar bleven aanslepen. De aanvaller besloot zelfs niet meer mee te trainen bij Club.

Hier en daar kreeg De Ketelaere kritiek voor die aanpak, maar zijn zaakwaarnemers nuanceren dat verhaal. "Nee, dat klopt totaal niet. Ik vond het jammer dat er zo'n foutieve info werd gelekt", reageert Yama Sharifi bij Het Laatste Nieuws. En zelfs als De Ketelaere het spel hard gespeeld zou hebben, vindt Sharifi dat niet per se verkeerd. "Hoe zou je zelf zijn, als jouw droomtransfer in het water dreigt te vallen?"

Ook zijn andere makelaar, Tom De Mul, zet De Ketelaere uit de wind. "Charles heeft zich altijd professioneel opgesteld. Hij heeft maar één keer gezegd dat hij echt niet kon trainen, omdat hij zich mentaal niet goed voelde", doet hij uit de doeken. Carl Hoefkens bevestigde dat overigens eerder al. Volgens de Club-trainer werd in onderling overleg besloten om De Ketelaere aan de kant te laten tot er duidelijkheid bestond over zijn toekomst.