Makelaar De Ketelaere: “Barça volgde hem, maar dat was niet de juiste stap”

Makelaar De Ketelaere: “Barça volgde hem, maar dat was niet de juiste stap”

4 augustus - 08:26 Laatste update: 08:42
25

Charles De Ketelaere heeft zijn toptransfer te pakken. De aanvaller van Club Brugge maakt de overstap naar AC Milan. Er lagen echter ook meerdere kapers op de kust.

Het Laatste Nieuws sprak met makelaar Tom De Mul. Leeds werd genoemd, maar dat was lang niet de enige club die op de loer lag. “West Ham, Newcastle, Arsenal. Maar zij drukten nooit door. Zelfs Barcelona heeft hem lang gevolgd. Maar dat vond ik niet de juiste stap”, onthult De Mul.

Leeds had een beter voorstel op tafel liggen. “Financieel was Leeds de beste optie geweest. Voor Club, voor Charles, voor ons. Maar Charles wou nog even wachten: 'Als er iets anders is, kan ik misschien afwegen of Leeds wel de juiste stap is.' Toen Charles voelde dat Milan het 100 procent meende, is het beginnen kantelen.”

CDK had zijn keuze gemaakt. “Op een gegeven moment heeft hij gezegd: ik wil absoluut naar Milan. Dan zit je met een club die te hoge verwachtingen heeft door een ander bod. En een speler die een droom heeft. Begin er maar aan als agent. Ik zei ook tegen Charles: 'Als jij naar Milan wil, sta ik achter u.' (lachje) Maar ik heb er ook aan toegevoegd: 'Bereid u maar voor op heftige weken'."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie