Hoedt is streng voor ploegmaats bij Anderlecht: Een gebrek aan motivatie

Hoedt is streng voor ploegmaats bij Anderlecht: "Een gebrek aan motivatie"

03-08-2022 18:40
39

RSC Anderlecht begint donderdag aan de Europese campagne met een partij tegen Paide. Een duel dat de Brusselaars moeten winnen, zeker na de vroege uitschakeling vorig seizoen en de verloren partij van afgelopen weekend. Dat beseft ook Wesley Hoedt.

Voor Hoedt is er duidelijk: er moet donderdag absoluut gewonnen worden in Estland. "Dat er geen excuses meer zijn? Klopt. Die mogen we niet meer hebben", citeert Sporza de Nederlander. "Die zijn er vorig jaar geweest en onze groep is nog altijd jong met hier en daar nog wat onzekerheden, maar uiteindelijk moeten de resultaten er zijn. Zeker weten."

Ook afgelopen weekend liep het nog fout af voor de Brusselaars, tot de grote ergernis van Hoedt. " Dat kan gewoon niet. Ik vind het meer een gebrek aan intrinsieke motivatie", gaat hij verder. "Dat is hard om te zeggen, maar dat is het wel."

Volgens Hoedt is er bij sommige jongens nog een gebrek aan vechtlust. "Daarin moet deze groep nog groeien. Het team moet voorop staan. Wij moeten Anderlecht terugbrengen naar waar het hoort, niet jezelf", besluit hij.