Paide gelooft in slaagkansen: Wij zijn niet bang van RSC Anderlecht

Paide gelooft in slaagkansen: "Wij zijn niet bang van RSC Anderlecht"

03-08-2022 21:00
5

RSC Anderlecht neemt het donderdag op tegen het nog onbekende Paide Linnameeskon uit Estland. In principe moet paars-wit daar ook makkelijk van winnen en zijn de Brusselaars ook de grote favoriet. Toch wil men bij Paide de strijd verre van opgeven.

Ondanks de favorietenstatus van Anderlecht gelooft Paide-coach Kevin Voolaid wel in de kansen van zijn ploeg. Volgens hem zit een stunt er dan ook zeker in. "We hebben Dinamo Tbilisi en Ararat Armenia uitgeschakeld. Dat willen we nu ook doen met RSC Anderlecht", vertelt Voolaid op zijn persconferentie. "We zijn niet bang van Anderlecht."

Voolaid gelooft ook dat zijn ploeg sterk genoeg is om het op te nemen tegen paars-wit. "Ze hebben allemaal een mooi CV, maar geen enkele speler van Anderlecht heeft het palmares van onze verdediger Ragnar Klavan (ex-Liverpool). En het zijn niet de individuele kwaliteiten die tellen, maar wel de kracht van de ploeg."

Voor hem is het dan ook duidelijk: Paide maakt zeker een kans op de kwalificatie. "Bij Anderlecht is het van moeten, niet bij ons. De druk ligt helemaal bij Anderlecht. Heel België verwacht dat Anderlecht de eerste wedstrijd wint en wij hopen daarvan te kunnen profiteren."