Geraerts: Onze kansen blijven nul procent, Rangers is favoriet

Geraerts: "Onze kansen blijven nul procent, Rangers is favoriet"

3 augustus - 12:30 Laatste update: 12:33
15

Karel Geraerts stond dinsdagavond aan het hoofd van de 2-0-overwinning van zijn Union Saint-Gilloise tegen het Schotse FC Rangers. Die zege geeft Union een goede uitgangspositie voor de terugwedstrijd, maar Geraerts blijft er nuchter bij.

In La Derniere Heure liet Geraerts optekenen dat hij aan zijn spelersgroep gevraagd had om respect te hebben voor Rangers, maar ook om te proberen winnen, zoals altijd. "Ik vergeet niet dat 80% van dit team twee jaar geleden in 1B speelde", zetten Geraerts de prestatie van Union nog extra kracht bij. De T1 van USG wees erop dat zijn team de sterke punten van Rangers goed wist te blokkeren.

Voor de terugwedstrijd is Geraerts voorzichtig. "Niets is beslist, het vonnis komt volgende week dinsdag pas." Geraerts stelde dat zijn ploeg er goed voor staat om de volgende ronde te bereiken, maar dat het niet evident wordt om de voorsprong in Glasgow te gaan verdedigen. "Ik kan me voorstellen dat ze bij Rangers teleurgesteld zijn en volgende dinsdag opstaan", zei Geraerts. "Onze kansen blijven 0%, Rangers zijn favoriet met hun thuispubliek", aldus de trainer van Union.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie