Het spijt me erg, maar denk niet dat we de Hazard van bij Chelsea nog gaan zien

"Het spijt me erg, maar denk niet dat we de Hazard van bij Chelsea nog gaan zien"

03-08-2022 11:45
23

Hout vasthouden, maar de eerste tekenen rond Eden Hazard in dit nieuwe seizoen zijn hoopgevend. Na drie jaar kommer en kwel maakt de Rode Duivel eindelijk een degelijke voorbereiding mee bij Real Madrid. Ondanks die positieve signalen blijven er in Spanje twijfels rond zijn persoon heersen.

Santiago Segurola, gerespecteerd voetbaljournalist in Spanje, gelooft niet dat Hazard nog van enige meerwaarde kan zijn voor Real. "Ik heb hem altijd een geweldige speler gevonden", verzekert Segurola bij het radioprogramma 'Radio Estadio Noche'. "Wat hij bij Chelsea presteerde, dat staat buiten kijf."

Toch bieden die schitterende jaren in Londen al lang geen zekerheid meer op succes. "Na drie jaar is het moeilijk voor hem om de speler te zijn die we bij Chelsea zagen. Het spijt me erg, maar ik denk niet dat we die Chelsea-Hazard nog ooit zullen terugzien", besluit Segurola treurig.

Nochtans toverde Carlo Ancelotti in deze voorbereiding een mogelijke oplossing uit de hoge hoed. De Italiaanse trainer experimenteerde met Hazard als diepe spits, voor wanneer Karim Benzema rust zou nodig hebben. Voorlopig bleek dat nog geen voltreffer, maar wie weet. Segurola gelooft er evenwel niet in. "Er is geen vervanger voor Benzema die garanties biedt", klinkt het somber.