'De Ketelaere moet nog enkele tests ondergaan, woensdagnamiddag eerste training'

'De Ketelaere moet nog enkele tests ondergaan, woensdagnamiddag eerste training'

3 augustus - 09:01
8

Het heeft de nodige tijd en moeite gekost, maar Charles De Ketelaere heeft zijn overstap van Club Brugge naar AC Milan helemaal kunnen afronden. Dinsdagavond kwam er een punt te staan achter de wekenlange transferhistorie. Een dag later ligt er meteen werk op de plank.

Op maandag en dinsdag kreeg De Ketelaere een reeks medische proeven voorgeschoteld, waarna het licht op groen ging om de laatste punten en komma's te zetten. Nu de zaak definitief rond is, kan de topaanwinst zich stilaan bij zijn nieuwe ploeggenoten voegen. Woensdagvoormiddag staan er eerst nog enkele fysieke testen op het programma, weet Het Nieuwsblad. 

Als die in orde zijn (wat normaal gezien het geval moet zijn), zal De Ketelaere na de middag voor het eerst zijn talent kunnen tonen. Dan volgt namelijk een groepstraining. Wanneer CDK in wedstrijdverband zijn debuut kan maken voor AC Milan, is nog even afwachten. Zaterdag oefenen de Rossoneri tegen Vicenza. Een week later trekt de Serie A zich alweer op gang. Milan opent daarin met een thuispartij tegen Udinese.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie