UPDATE: 'Fenerbahçe vindt salaris in tegenstelling tot Club Brugge niét te gortig'

UPDATE: 'Fenerbahçe vindt salaris in tegenstelling tot Club Brugge niét te gortig'

2 augustus - 15:29 Laatste update: 2 augustus - 15:29
59

Afgelopen maand bereikte ons het nieuws dat Club Brugge informeerde naar Maxi Gomez. Gomez is echter geen spek voor de bek van Club. Zijn huidige salaris ligt veel te hoog. 

Volgens de Italiaanse journalist Matteo Moretto verdient Gomez ongeveer 2,5 miljoen euro netto bij zijn huidige club Valencia. De Uruguayaan wil dat loon natuurlijk niet zomaar inleveren en heeft bovendien nog een contract voor twee jaar. Valencia wacht geduldig op een concrete aanbieding voor Gomez.

Gomez maakte in zijn debuutseizoen nog tien doelpunten in La Liga, maar afgelopen seizoen scoorde hij er maar vijf. Valencia betaalde zelf liefst 14,5 miljoen euro om Gomez weg te halen bij Celta de Vigo. Ook de vraagprijs van Valencia kon dus nog een struikelblok worden voor Blauw-Zwart. 

Update 17/8: Club Brugge en Gomez, het zal definitief geen (droom)huwelijk worden. Waar de Belgische landskampioen zich niet wilde verbranden aan een salaris van 2,5 miljoen euro, is het Turkse Fenerbahçe blijkbaar wél bereid om dat te doen. Met Gomez werd alvast een mondelinge overeenkomst gevonden. Nu moet Fener ook Valencia nog zien te overtuigen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie