CDK-mania in Milaan: 'Vlucht van De Ketelaere was drukst gevolgde ter wereld'

CDK-mania in Milaan: 'Vlucht van De Ketelaere was drukst gevolgde ter wereld'

02-08-2022 11:17
25

Voetbal is religie in Italië, dat is algemeen geweten. De transfer van Charles De Ketelaere naar AC Milan zet die stelling nogmaals in de verf. Dat blijkt zelfs uit de vliegtuigreis die de toekomstige monsteraanwinst vanuit België naar de modestad maakte ...

Het Laatste Nieuws komt naar buiten met een nieuwtje dat de hele mania rond De Ketelaere haast hallucinant samenvat. Toen het Brugse goudhaantje maandagavond in de lucht hing tussen ons land en Milaan, checkten liefst 8.000 (!) mensen zijn vlucht via het platform van Flightradar 24. Daarmee kan je onder meer het traject en de aankomsttijd van een vliegtuig op de voet volgen.

Op dat moment was de vlucht van De Ketelaere de drukst bekeken vlucht ter wereld! Om maar te zeggen hoezeer de transfer van de Rode Duivel richting AC Milan de gemoederen beheerst. Bij zijn aankomst op de luchthaven van Milaan stonden dan ook een heleboel Rossoneri hun nieuwe held op te wachten. Momenteel legt De Ketelaere zijn fysieke proeven af bij de regerende Scudetto-houder, waarna hij (als alles goed verlopen is) zijn handtekening zet onder zijn contract.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie