'Leicester verwacht pas laat bod op Tielemans, maar laat zich niet uit uitbuiten'

'Leicester verwacht pas laat bod op Tielemans, maar laat zich niet uit uitbuiten'

02-08-2022 09:43 Laatste update: 09:53

De maand augustus heeft inmiddels goed en wel haar intrede gemaakt, maar Youri Tielemans loopt nog steeds rond bij Leicester City. Nochtans was de algemene verwachting dat de Rode Duivel deze zomer andere oorden zou opzoeken. Dat gelooft het bestuur van The Foxes nog steeds, al zou het nog even kunnen duren.

Vooral de naam van Arsenal FC zingt al weken rond als volgende bestemming voor Tielemans. Volgens The Guardian is Leicester er ook rotsvast van overtuigd dat er een bod vanuit het Emirates Stadium zal binnenlopen op haar spelmaker, maar pas op het einde van de zomer. Eerder werd al gewag gemaakt over een persoonlijk akkoord tussen Arsenal en Tielemans, al is dat nooit formeel bevestigd.

Hoe dan ook blijven The Gunners naar verluidt erg geïnteresseerd in de diensten van Tielemans, hoewel er tot op heden dus nog geen enkel officieel bod is binnengelopen bij Leicester. De club heeft meteen ook een waarschuwing uitgestuurd. Het zal zich niet laten 'uitbuiten', liet trainer Brendan Rogers optekenen, aldus The Guardian. 

Die woorden hebben niet alleen betrekking op de situatie van onze landgenoot, maar evenzeer op Wesley Fofana en James Maddison, die ook bijzonder goed in de markt liggen over het Kanaal. De boodschap is dan ook duidelijk: als Arsenal te lang wacht, moet het niet verschieten wanneer Leicester haar neus ophaalt voor een laattijdig vertrek van Tielemans.