‘Galatasaray legt miljoenencontract klaar voor Mertens, Juve dringt aan’

‘Galatasaray legt miljoenencontract klaar voor Mertens, Juve dringt aan’

2 augustus - 08:10 Laatste update: 2 augustus - 08:10
22

Royal Antwerp FC wordt meermaals genoemd voor Dries Mertens, maar The Great Old krijgt flinke concurrentie voor de Rode Duivel. La Gazzetta dello Sport meldt dat Juventus geïnteresseerd is.

Juventus zoekt naar een doublure voor Dusan Vlahovic en heeft verschillende aanvallers op het lijstje staan. Muriel, Martial, Kostic, Werner en Mertens zijn de alternatieven voor Alvaro Morata, die bij Atlético Madrid lijkt te blijven.

Mertens is echter transfervrij en daarom een financieel voordelige piste. Zo heeft Juventus nog budget over om andere spelers binnen te halen. Volgens de roze sportkrant is Juve van plan Mertens een interessant voorstel te doen.

Er wordt gesproken van een jaarsalaris van vier miljoen euro. Juventus speelt Champions League, maar kan Mertens zich over zijn liefde voor Napoli zetten en bij een rivaal tekenen?

Update: Volgens La Gazzetta dello Sport heeft Dries Mertens het voorstel van Juventus afgewezen. De aanvaller krijgt het niet over zijn hart om bij de grote rivaal van Napoli te gaan spelen.

Update: Het Nieuwsblad brengt het contract naar buiten dat klaarligt voor Dries Mertens bij Galatasaray. De Turkse topclub heeft een loon van 3,5 miljoen euro aangeboden terwijl de Rode Duivel vier miljoen wil. Verder meldt Gianluca Di Marzio dat Juventus de strijd overigens nog niet heeft opgegeven. Daar ligt een tweejarig contract klaar. Mertens wil echter niet naar een concurrent van Napoli trekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie