Blaast Lamkel Zé eigen transfer op? FIFA moet tussenkomen, anders terug naar RAFC

Blaast Lamkel Zé eigen transfer op? FIFA moet tussenkomen, anders terug naar RAFC

1 augustus - 21:52 Laatste update: 1 augustus - 21:52
66

De transfer van Didier Lamkel Zé richting Omonia is dan toch nog niet helemaal rond. Royal Antwerp FC gaf al aan dat er een akkoord werd bereikt, maar nu gooit Lamkel Zé zelf nog roet in het eten.

Er was een clubakkoord en ook Lamkel Zé zelf was rond met de Cypriotisch club, maar heeft nu afgezien van de deal. Volgens Het Nieuwsblad was Lamkel Zé dan wel afgereisd richting Cyprus, hij heeft toch besloten om zijn medische testen niet af te leggen en niet richting Omonia te trekken.

Niet naar de zin van Omonia, dat naar verluidt heeft besloten om naar de FIFA te stappen en een schadevergoeding eist. De club dreigt daardoor nog een boete te gaan krijgen voor de nieuwe frats van Lamkel Zé.

De Kameroener heeft namelijk een andere club op het oog en hoopt op een transfer richting Ferençvaros. Antwerp zal naar verluidt alvast niet moeilijk doen over de transfer.

Het Laatste Nieuws meldt nu dat door de vertrouwensbreuk tussen Zé en Omonia hij niet naar Cyprus trekt, maar omdat een procedure bij FIFA lang kan aanslepen, kan het zijn dat Antwerp hem dus toch niet kwijt geraakt voor het einde van de transferperiode.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie