Geraerts maakt selectie Union bekend: Slechts één doel: winnen!

Geraerts maakt selectie Union bekend: "Slechts één doel: winnen!"

01-08-2022 21:28 Laatste update: 21:31
8

Na 58 jaar is het dinsdag opnieuw zover: Union Saint-Gilloise speelt nog eens een Europese wedstrijd. In Leuven bekampen de Brusselaars het Schotse FC Rangers en voor die wedstrijd maakte Karel Geraerts maandagavond zijn 21-koppige selectie bekend.

In de geel-blauwe selectie ontbreekt nog steeds Ismaïl Kandouss. De centrale verdediger van Union is nog niet hersteld van een spierblessure die hij opliep op de openingsspeeldag. Hetzelfde geldt voor Dennis Eckert-Ayensa, de nieuwe spits van Union, die de match tegen Rangers mist vanwege een spierblessure. Ook die andere nieuwe spits van Union, Gustaf Nilsson, staat nog niet op het wedstrijdblad. Nieuwkomer Oussama El Azzouzi behoort wel tot de selectie van Geraerts en dus kan de middenvelder dinsdag zijn eerste minuten maken in het shirt van USG.

In de voorbeschouwing op de wedstrijd tegen Rangers zei Union-trainer Karel Geraerts dat hij wil dat zijn spelers met trots het veld op gaan, dat ze hun kwaliteiten tonen en alles geven. "Ondanks het respect dat we hebben voor Rangers, wil ik dat we de wedstrijd beginnen en spelen met één doel: winnen", aldus Geraerts.