Kersvers vader Moris (Union): Zullen dat pas beseffen als we op pensioen zijn

Kersvers vader Moris (Union): "Zullen dat pas beseffen als we op pensioen zijn"

1 augustus - 20:05
0

Anthony Moris staat met Union Saint-Gilloise voor een belangrijke wedstrijd: de heenwedstrijd van het tweeluik tegen FC Rangers in de derde voorronde van de Europa League. Op de persconferentie blikte Moris, die net vader werd, vooruit op de wedstrijd van dinsdag.

Moris speelde ooit met Standard al een Europa League wedstrijd, maar treed nu aan in de Champions League, weliswaar in de voorrondes. "Ik ben blij dat ik opnieuw in Europa mag aantreden, zeker als ik eraan denk dat ik vier jaar geleden nog tegen Knokke en Oudenaarde speelde (met Virton, red.)", zei Moris die aangaf zeer fier te zijn op zijn parcours.

Union speelt tegen Rangers voor het eerst in 58 jaar opnieuw Europees voetbal. "Ik denk dat deze spelersgroep dat pas echt zal beseffen als we gestopt zijn met voetbal", liet Moris optekenen. "We zijn alleszins fier dat we Union terug in Europa gebracht hebben.

Anthony Moris is niet alleen de doelman van Union, maar ook de trotse vader van zijn tweede kindje: Romeo. Zo kondigde Union aan via haar officiële kanalen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie