Nielsen over transfer: Media schreven dingen die niet altijd waar waren

Nielsen over transfer: "Media schreven dingen die niet altijd waar waren"

1 augustus - 19:00 Laatste update: 19:02
4

Casper Nielsen maakte op speeldag 1 als invaller zijn debuut voor Club Brugge tegen KRC Genk en in de 2-1-nederlaag van Blauw-Zwart tegen Eupen stond de Deen de hele wedstrijd tussen de lijnen. In een interview met Het Laatste Nieuws blikte de kersverse Club-speler terug op zijn transfer, die heel wat voeten in de aarde had.

Nielsen gaf in Het Laatste Nieuws toe dat de twee maanden waarin zijn transfer naar Club Brugge of KAA Gent in de lucht hing niet gemakkelijk voor hem waren. Hij wees daarbij ook op de rol die de media daarin hebben gespeeld: "Ook de media schreven er veel over, dingen die niet altijd waar waren", zei Nielsen. Daarmee wees hij op de berichten over dat hij niet meer wilde trainen en spelen bij Union. "Dat klopt niet. Ik had een goed gesprek met coach Karel (Geraerts) en we zochten gezamenlijk naar de beste oplossing", zie Nielsen. 

De Deense middenvelder gaf toe dat het niet altijd evident was om de juiste mindset en focus te houden bij Union, "Maar ik ben áltijd professioneel", liet Nielsen optekenen. Nielsen's ex-club Union Saint-Gilloise treedt dinsdagavond in de Champions League-voorronde aan tegen het Schotse FC Rangers. Nielsen speelt met Club Brugge pas begin september voor het eerst Europees voetbal, dan begint namelijk de CL-groepsfase.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie