Update: 'Mertens dichter en dichter bij Turkse topper Galatasaray'

Update: 'Mertens dichter en dichter bij Turkse topper Galatasaray'

01-08-2022 11:30 Laatste update: 01-08-2022 11:30
26

Het nieuwe voetbalseizoen staat op uitbarsten, in België is het zelfs al volop bezig, maar op de vierde dag van augustus zit Dries Mertens nog steeds zonder club. De ervaren Rode Duivel is er niet uit geraakt met grote liefde SSC Napoli, waardoor hij zal verhuizen. Het Turkse Galatasaray is de grootste kanshebber.

De voorbije weken werd Mertens al enkele keren in verband gebracht met het hyperambitieuze Royal Antwerp FC, maar volgens voorzitter Paul Gheysens was daar helemaal niets van aan. In Italië trekt men die woorden stevig in twijfel. Volgens transferspecialist Nicolò Schira heeft Antwerp de gesprekken met (de entourage van) Mertens inmiddels geopend.

Naast The Great Old zouden nog twee andere clubs een verdere samenwerking met de 35-jarige Rode Duivel zien zitten. Laagvlieger Salernitana zou zijn klasse kunnen gebruiken, net als het Turkse Trabzonspor, dat vorig seizoen verrassend kampioen speelde in Turkije. Eerder werden onder meer SS Lazio, Olympique Marseille en Valencia CF al genoemd, maar hun interesse lijkt inmiddels bekoeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie